We like Matte

E inte Matte underbar :-)! Först ser man hans talang i Bygglov och sedan Lets Dance. När man nu trodde man hade förlorat honom ur mediacirkusen ställer han upp och visar kalsonger i aftonbladet. Vilken lycka!!!
Till Matte vill vi bara säga: Tack för att du förgyller vår vardag :-)!!!

image11


27 Dresses

Vilken bra film vi såg igår!
Vi såg den romanstiska komedin 27 Dresses med Katherine Heigl.
Den handlar om Jane Nichols (Katherine) som har varit brudtärna 27 gånger men aldrig brud själv. Hon är hemligt färälskad och hoppas på sin chef men tyvärr faller han för hennes syster istället. Det innebär att inte nog med att hon inte får stå brud själv utan nu ska hennes syster göra det med hennes hemliga förälskelse. Väldigt underhållande film med en klara favoritscener när hon ska åka taxi fram o tillbaka mellan två bröllop samma kväll. Detta gör att hon måste byta om i taxin varje resa och gör en deal med chaffören att varje gång han tjuvkikar i baksätet drar hon av pengar på taxikostnaden. Smart tjej kan man minst säga.
Rekommenderas men tyvärr är en del av slutscenerna lite överdrivet. Kunde varit utan en liten del av slutet, men annars en toppfilm!
Betyg 4,5/5Bee Movie

Igår såg jag o min man Bee Movie. Vilken film, man får en helt ny bild av bihumor :-)!
Nästa gång jag dödar eller slår bort ett bi kommer jag att tänka efter. Inte minst när jag ser honung i affären. Den handlar ju i väldigt korta drag om ett bi (Barry) som lämnar kupan för en dag och flyger runt i New York. Där träffar han en tjej (Vanessa) som räddar honom från att dö och efter det börjar dom prata. Vid en scen sitter dom och dricker kaffe, han med ett minisugrör sittandes på koppens öra och hon som dom andra ser pratar med sig själv. Han konkurrerar till och med ut hennes kille. Hon hjälper honom sedan att stämma ett honungsföretag för att han anser att människorna stjäl honung från honom och hans "kusiner". Filmen kan verka lite barnslig men det var verkligen en "må bra film". Jerry Seinfeld är helt enkelt ett geni!
Betyg 4/5

RSS 2.0