Förändringarnas tid är nu

Om jag bara kunde hålla mig till min plan vore det ju normalt men jag ändrar den hela tiden...
Nu skulle jag egentligen bara ätit soppor till onsdag och om jag har gått ner 19kg då, inte fortsätta med soppor mer...men som ni säkert läste nyss, började jag äta igår när jag gått ner 17.8. Det sista jag har bestämt mig för att nu äta t o m söndag och sedan äta soppor i minst 2veckor till eller tills jag har gått ner 20kg. Jag trodde aldrig jag skulle besluta mig för soppor igen men men, vad gör man inte. Jag vill ju så gärna nå mitt första mål så jag kan få en ny mobiltelefon av min make. Och inte minst för min egen hälsas skull. Nu när jag har fåt försmak på hur bra jag kan må med mindre kilon vill jag bara nå mitt mål och förhoppningsvis må ännu bättre.
Imorgon ska vi ut och äta med nära vänner som inte sett mig sedan dagen innan jag började med Xtravaganza, alltså nästan 10veckor sedan och 17.8kg mer på min kropp. Dom såg mig alltså när jag var som tjockast. Undrar hur dom kommer att reagera...tänk om dom inte ser den oehörda skillnad som det faktiskt är. Dom kanske tycker att jag ser ut ungefär som vanligt... Jag är faktiskt lite nervös över det, jag vill ju att folk ska se den stora resan som jag har gjort och kommer att fortsätta göra.
Jaja, vi får väl se imorgon kväll, hi hi, spännande :-)

-17.8kg

Igår kväll började jag äta lite igen :-)
Ställde mig på vågen innan och den visade -17.8kg! Helt ofattbart! Jag är ju bara 2.2 till mitt första mål, vilket förhoppningsvis bara innebär ca 2veckor.

Nu har det snart gått 10veckor...

Snart 10 veckor sedan jag började med Xtravaganza...känns konstigt när man tänker tillbaka på vilken skillnad det är på mig nu mot vad det var för 10 veckor sedan, inte bara utseende och på vågen utan minst sagt mentalt. Jag har insett att jag klarar mer än vad jag tror och att jag kan påverka mitt utseende om jag bara kämpar på. Dock är det en lång väg kvar till jag kan känna att jag tycker om mig själv helt som jag är. Men, det kommer förhoppningsvis.


TACK!

Oj, va tiden går fort... eller inte när man inte får äta :-)
Jag har ju inte bloggat på flera dagar.
TACK snälla för dom två kommentarerna jag fått, känns skönt att någon förrutom mig själv läser detta, hihi
Strax kommer en lägesrapport från mig.

Nu har det gått 8 veckor sedan jag slutade att äta...

med ett uppehåll på 6 dagar då jag åt...
Hm, hur känns det då? Jag fåtrställa frågor till mig själv efter som ingen annan ser min blogg och kan stötta mig ;-).
Det känns jobbigt, känns som om jag aldrig ska få äta igen. Kilorna rinner av i snigelfart... :-(
Har nu gått ner 14,5kg vilket är iof jätte mycket men jag vill ju helst orka hålla på med enbart soppor tills jag har gått ner 20kg. Känns dock hopplöst. Om 2,5 veckor ska jag antingen ha ett uppehåll till eller ska jag börja äta helt. Det beror på hur mycket jag har gått ner i vikt. Det är bara att hålla tummarna... Har jag gått ner 19kg då får jag börja äta, har jag inte det....fortsätt med soppa efter uppehållet. Det är så tungt nu, är så orhört hungrig och vill inget hellre att kunna äta igen förutom att gå ner i vikt såklart!
Jaja, bara att hålla ut, känns snopet att ge upp nu efter såhär lång tid.


Untraceable

Untraceable handlar om en FBI agent (Diane Lane) som ska försöka stoppa en nätmördare, personen hon jagar mördar personer live medans personer kan se det på nätet. Desto fler som går in på hemsidan, desto snabbare dör offret.
Låter ju faktiskt som en mycket spännande film och det var det också. Dock var det inte mycket mer än så. Filmen kändes lite B... Otäckt etc men annars inte mycket att se. Är man däremot ute efter en film som ska vara enbart spännande och otäck och att man inte har krav på resten, se filmen!
Betyg 2/5


Ännu en dag utan mat...

Ja, då har man klarat sig 6 veckor utan mat, enbart pulversoppor. Vilken prestation!!!
Jag trodde aldig att jag skulle klara det, men jag är tydligen starkare än vad jag tror och jag har personer som stöttar mig i vått och torrt.
Igår vägde jag mig och jag hade gått ner 13,3kg, inte illa!!! 
Vilken grej jag gjorde igår!!! Jag ställde upp i en äppelkaketävling utan att ens kunna smaka den :-). Vet inte om det var orsaken eller om det var att det var för mycket nytänkande men någon vinst blev det inte. Det var 25 bidrag så det var ju ganska många som ställde upp och då minskar ju chansen att jag skulle vinna... försöker jag trösta mig med.
Från och med imorgon ska jag äta "vanligt" till och med söndag. Sedan är det på soppor igen. Har ju ett mål på betydligt mer än 13,3 så det är bara att kämpa på igen. Känns jobbigt att börja med soppor igen men samtidigt får jag ju äta några dagar nu. Jag vill ju så oehört gärna nå mitt mål!!!

Sex and the city

Ja, denna blir inte så rolig att betygsätta :-)
Jag hade så höga förväntningar, kanske för höga. Jag har aldig följt det som TV serie vilket kanske påverkar mina synpunkter om filmen. Jag tycker inte att den var superbra! Första minuterna var den okej men den tog sig aldrig över okej. Kanske för att jag är den eviga romantikern och vill att allt ska vara kärleksfullt, inte coolt och nytt. Kanske för att jag inte ser på kärlek och förhållande och relationer som dom men men.
Sevärd? självklart!
Bra? Ja!
Skulle jag vilja se den igen? NEJ!
Betyg 2/5


Sony Ericsson C905

Jag bara vill ha denna fantastiska telefon! Den är ju bara såååå snygg!!!

Sony Ericsson C905

Testa produkter

Åh, va jag vill ha nytt smink men jag vet inte vad jag ska köpa etc. Är svårt tycker jag. Jag behöver både foundation, ev puder, ögonskuggor etc. Kul men som sagt svårt. jag önskar så mycket att jag fick prover på sakerna hemskickat så jag kan testa olika utan att gå i konkurs. Lika så med filmer och andra prylar. Jag älskar att betygsätta och testa men jag har ju inte råd att köpa/fixa allt. Man skulle ha det så bra att det fanns företag/märken som vill ha mig som testare och betygsättare. Jag skulle ju fixa det galant :-)!!!
Så företag/märken, se hit!!!!!

Xtravaganza fortsättning

Fortsättning följer...
Håll ut är mitt nya motto! Bit ihop och tänk att tiden går fort. Hemskt att tänka så men också realistiskt. Jag vill ju så gärna och vägrar ge upp men det är mkt tungt när man bara får äta pulversoppor, inget annat, inte ens ett tuggumi.
På tisdag börjar jag äta för att sedan äta tom söndag. Nu är det nära... Men sen är det dax för sopporna igen ett tag, har ju lite till som ska försvinna.
I söndags hade jag kommit halvvägs vilket känns bra nu för nu är jag mer än halvvägs. Det är ju ett tag till nyår som tur är... :-)
Nu har jag också blivit förkyld vilket försvårar saker och ting. Känner bara för att ligga på soffan och snuva. Men men, kilorna försvinner inte av sig själv, imorgon ska jag försöka göra ett lättare besök på gymet för att träna lite, kan ju inte slappa av helt även om jag tar det klart mycket lugnare nu.
Jaja, slut för tillfället med xtravaganza rapport.

RSS 2.0