Xtravaganza

Jag startade med Xtravaganza den 25 augusti, har alltså nu hållt på i 5veckor. Fy, detta har varit några av dom värsta veckorna i mitt liv! Men men, det är självvalt och samtidigt det bästa jag gjort.
Min kropp har inte mått bra innan och heller inte mitt självförtroende. Jag behövde en förändring och Xtravaganza är utan tvekan förändringen jag sökte.
Jag går på "helfart" vilket innebär enbart pulversoppor, får inte tugga något... Jag har alltså inte ens tuggat ett tuggumi eller ätit ett salladsblad på 5veckor, phu.
Jag kommer att fortsätta i 1vecka och 2dagar till, sedan ska jag ta en paus och antagligen fortsätta efter några dagar igen. Mitt delmål är på 18kg och sedan mitt slutmål är 23kg til nyår. Inga dåliga mål men jag ska klara det!!!
Jag vägde mig i torsdags och så hade jag gått ner 10,2 vilket känns jätte bra, dock hade jag hoppats på mer. Jag har nog satt kraven på mig själv lite väl högt. Svårt att leva upp till dom. Vill ju så oehört gärna gå ner dessa kilo så jag äntligen kan få komma i vanliga kläder samt kunna leva med gott självförtroende och bra hälsa. Träningen är kanon, faktiskt riktigt glädjande vilket är otroligt att jag skriver då jag inte har tränat regelbundet på över 7år... Verkligen på tiden alltså!
Jag är så stolt över mig själv att jag har klarat såhär långt men jag har en lång resa kvar. Jag behöver allt stöd i världen!

Supergod tårta med jordgubb och lakritssmak

I fredags när min älskade make fyllde år "hittade jag på" en ny tårta. Ett verkligen bra tips!
Jag använde färdig tårtbotten från Villys, klart dom bästa då mellanlagret inte faller ihop och är tunnt som ett löv.
Lager1: Mosade jordgubbar med lite socker och lite grädde
Lager2: Smälte jag dumle lakrtis och den nya marabou lakrits i lite grädde och bredde på
Ovanpå hade jag grädde, riven mörk choklad och sedan hade jag spritsar mönster med mörk choklad tunnt och låtit stelna. Hur fint som helst och annorlunda med lakritssmak!!! Kanske inte den nyttigaste men hur ofta har man kalas... :-)

Varit borta ett tag

Oj, vad tiden går fort!!! :-)
Jag hade så höga förväntningar på vårt bloggande i början och sedan gick det rakt utför..
Dax att ta tag i det helt klart. Jag har så mycket funderingar etc så det är bara att börja skriva.
Inte för att min blogg är vidare välbesökt...men inte är det dax att ge upp nu. Jag skriver ju trots allt för min skull!!!

RSS 2.0