Äntligen helg, julstämning och hyllning t Neo :-)!

Nu e det helg, så skönt!!!
Kan knappt bärga mig till Peter kommer hem på fredag eftermiddagen för då betyder det helg. Ikväll testade vi ett expriment som jag kom på till middag. Skinklasange, vilket var supergott!
Denna helgen ska vi bara slappa hemma och pyssla imorn och på söndag ska vi på julklappsjakt inne i stan.
Jag har fått så mycket julstämning iår. Vill bara pyssla och baka hela tiden. Hade det inte varit för att jag 1 är väldigt gravid,  har foglossning och har blivit förkyld igen hade det blivit hur mycker jul som helst hela dagarna. Dock kanske det är bäst såhär, kan ju bli för mycket av det goda också :-) Fast kanske inte runt julen, men men jag får ta igen det. På julplaneringen idag stod det baka kanelhjärtan/stjärnor, dekorera apelsiner, dekorera pepparkakor och skriva julhälsningar som vi ska hänga upp men det gick inte riktigt som jag planerat. Efter baket och apelsinerna ville inte Neo pyssla mer :-). Han ville titta på Elias filmen istället, vårt lille elias fan.
Ibland tänker jag att jag försummar honom lite när vi e hemma, nu när jag inte är så smidig och pigg längre men idag fick jag bekräftat att så är inte fallet. Han vill helt enkelt ha ensamtid med lek och film, inte att jag ska aktivera honom hela dagen. Tänk att vår lille fågelunge håller på att växa upp. Han e så duktig, helt enkelt världsbäst! Vi är så oehört tacksamma att vi har honom!
Han förgyller hela vårt liv och gör oss ännu starkare som familj, tack vår älsklings Neo!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0