Grattis Rolf!!!

Idag hade vi kalas för Rolf, vilket kanonkalas, jätte kul verkligen! Först hade vi frågesport och sedan efter middagen målade vi canvastavlor. Varje familj fick ett tema som skulle målas och sedan när vi sedan var klara röstades en vinnare fram. Vem som vann är lite oklart men vi målade i alla fall den med stugan och midsommarstången :-). Vårt tema var sommar och Rolf.


Fest med familjen Rovegård

Igår hade vi fest med underbara familjen Rovegård, romantiskt tema. Supertrevligt att ses som vanligt.  Det måste vi göra om snart igen!!! :-)Jonatan 1år!!!

Idag fyller Jonatan 1år och vi är såklart på kalas. Tänk va tiden har gått fort, vår lille fågelunge är ju snart 2år :-)


Bilder från bamsegympan

Neo, Mira & Erik kämpar på :-)


Neo & Peter


Herr & fru Lindhoff


Glass är gott


Melodifestivalen, deltävling 3, Leksand

Ja, då är det dax för delfinal 3. Undrar hur det ska gå...
Favoriter utan att ha sett dom är helt klart EMD & BWO, men visst Molly & Velvet kanske också har en chans.
Det återstår att se om några timmar... Spännade? Inte jätte men helt klart underhållande.

Patrik 1,5

Denna filmen måste ses!
Skådespelarna var kanon, Torkel Petersson och Gustaf Skarsgård gör ett brilliant jobb.
Filmen har allt, kärlek, konstigheter, sorligheter och allvar.
Handlar om två homosexuella killar som är gifta och vill adoptera ett litet barn, efter mycket väntan får dom ett brev om att det finns en Patrik som vill ha ett nytt hem. Barnkammaren etc är redan inredd och dom längtar jätte mycket. Dock blir det inte riktigt som dom tänkt sig...
Betyg 4,5/5


Vi har gjort snölykta

Efter några rivningar från oss alla 3 blev den såhär fin :-)


Bilder från Leklandet i fredags

Leklandet e ju sååååååå kuligt! :-)Massa hjärtan och tankar till mamma/mormor på Alla hjärtans dag


Busunge med en degskål på huvudet


Söta Neo i pulkan


Suburban Girl

Surburban Girl är en film med Sarah Michelle Gellar och Alec Baldwin. Filmen handlar om en tjej (Sarah) som jobbar som assistent men vill så gärna bli redaktör. Hennes kille har åkt till Europa (visar sig sedan att han varit i bl a Sverige) för han behövde en paus. När hon är på en boksignering träffar hon en äldre man (Alec) som är redaktör, dom får kontakt och fortsätter träffas som vänner. Det fortsätter sedan framåt och samtidigt kommer hennes kille hem från sin resa. Förhållande med Alec blir inte riktigt som hon tänkt sig, han är ju också nästan dubbelt så gammal samt att han har problem med drickandet och tjejer. När jag såg trailern på filmen trodde jag att den skulle vara en höjdare men så var ine fallet. En okej film med några höjdpunkter men inget jag skulle vilja se igen. Se den eller inte se den, spelar ingen roll.
Betyg 2/5


How to Lose Friends & Alienate People

How to lose friends & alienate people är en klart servärd film om man vill ha en rolig film där man inte behöver tänka så mycket. Handlar om en ung pojk som drömmer om att jobba på en stor känd tidning i New York. En dag när han växt upp får han den chansen men det blir dock inte riktigt som han tänkt sig. Han är ju inte så välförd som dom övriga plus att när han gör allt för att ordna saker blir det dock oftast fel. Han styrs till slut helt av kärleken, vilket inte alltid visar sig vara det man först trott. Rolig och underhållande men inte någon toppfilm.
Betyg 3/5


Ännu en bild på vår fantastiska Neo


Disktrasor till salu! :-)

En av mina nya hobbies är att dekorera disktrasor. Jag gör dom med alla möjliga mönster och färger, här är tre exempel som jag gjort i grönt. Perfekt "ge bort present" eller varför inte med hjärtan inför alla hjärtans dag!?
Säg tillom du vill köpa, endast 15kr/st då du väljer färg och mönster. Vilket kap :-)!!!

Underbara Neo med ketchup i ansiktet - kärlek så det gör ont!!!


Vårt fantastiska bröllop

Vilken drömbröllop vi hade, innehöll allt! Den bästa dagen och kvällen i vårt liv (dock numera delad med när lille underbare Neo kom till världen). Har drömt om ett riktigt sagobröllop och vi fick vårt sagobröllop på vårt egna vis. Allt var perfekt som vi ville ha det och lyckan var total. Kan titta på bilderna och minnas tillbaka hur ofta som helst. Kan inte låta bli att le och bli oförskämt lycklig varje gång jag tittar på bilderna. Vad lyckligt lottade vi är som har varandra!!! Har valt ut en liten del av alla bilderna som togs denna fantastiska dag.

Passengers

Passengers är en mycket bra film, har både spänning och romantik (dock mest spänning). En riktig bra fim men minst sagt spännande till och från.
Filmen handlar om en psykolog (Anne Hathaway) som får i uppdrag att prata med och stötta överlevande från en flygkrasch. Det finns en kille (Patrick Wilson) i gruppen som är mystisk och verkar sitta inne men mycket information. Han vill dock inte ingå i stödgruppen. Det är han som hon trots att hon inte får inleder en romans med. Efter ett tag börjar hennes deltagare i stödgruppen försvinna en efter en, hon kan inte förstå varför samtidigt som hon känner sig jagad av flygpersonalen. Kan tyvärr inte skriva mer för jag är så oehöert rädd att avslöja vissa saker i filmen då den verkligen är sevärd. Se den så förstår ni :-)
Betyg 4/5


Bilder från Neos första gympalektion

Här kommer lite bilder från Neos första gympalektion. Började mycket trögt och keligt men sen började han dansa/hoppa lite så det verkade ändå vara lyckat :-)
Om inte annat fick vi stolta föräldrar njuta av att se sin vår älskling försöka gympa.


RSS 2.0