Fru Kuljuhs fruhippa, mars 2009

Vilken kanondag vi som var på fruhippan fick vara med på. Mycket skratt blev det, nästan så man hade kramp dagen efter :-)
Strax efter 11 kom Lise och hennes syster Tine  til TreG där vi andra satt och var beredda på att överraska. Och överraskningen blev det och även en rörd Lise. Efter det gick vi till varmbadhuset, på vägen lyckades fru Kuljuh träffa en hundbajs med skon, inte jätte kul för henne såklart men vi andra inkl Lise fick oss ett gott skratt. På varmbadhuset hade vi skönhetsvård och slappande, ansiktsmasker, kroppsskrubb, bastu och bubbelpool, vilken lyx. Efter det begav vi oss till Pelmatics lokal där vi hade lite fika och dricka och sedan sminkade vi oss. När Lise trodde överraskningarna var över kommer underbara Linda, Nail me dit i vita sjukhuskläder och skämtar med Lise om att hon skulla få en brasiliansk vaxning... Linda håller upp ett par knappt synliga små stringtrosor och ber Lise gå och ta på sig dessa. Lise inkl deras andras miner var helt klart betalbara. Så var såklart inte fallet utan Linda sminkade och fixade Lises naglar, oj, va fin hon blev. Linda är en sann konstnär!
Efter det bar det av mot Montmatre där vi åt och sedan efter det drog vi till Olearys för att äta efterrätt och sjunga till melodifestivalen. Vilken heldag/kväll det blev! Jag gick hem efter det men några andra tappra inkl Lise fortsatte ut i natten.
Det var en underbar dag/kväll som jag kommer och minnas länge och jag är säker på att fru Kuljuh stämmer in på det.


Fika som blev heleftermiddag/kväll med Anna/Mattias/Ludwig

Det började med fika och blev en fantastiskt trevlig heleftermiddag/kväll med Anna/Mattias/Ludwig. Vilken kanondag, den vill vi göra om snart igen. :-)!
Neo somnade som en stock ikväll, lyxigt. Han ligger nog med ett leende efter allt bus med våra vänner.
Här kommer massa bilder:


Neo & Peter delar middag, så fint att det brinner i hjärtat!


Jag bara älskar OUCH KoKoNo smycken

Dessa fina smycken packar jag på jobbet. Dom är bara sååååååå fina! Skulle kunna tänka mig hela kollektionen :-)
Här kommer en bild på ett superfint halsband som numera hänger runt min hals! :-)


RSS 2.0