Turkiet, ankomst till hotellet

Ja, då e vi på plats på detta superfina hotellet Ambassador i Kemer, Turkiet!
Men va lång tid resan tog allt som allt, körde hemifrån strax innan lunch, var här vid strax efter 22, m turkisk tid strax efter 23. Phu va trötta vi e, Neo somnade gott när vi kom fram till hotellet. En fin sak när vi kom var att det fanns varsin liten matlåda på rummet eftersom restaurangen hade stängt. Innehöll en baguette, ett äpple och en kaka. Dock fick vi inte ens en flaska vatten såhär dax utan fick köpa från minibaren. Annars ingår såklart vatten.
En stor fördel att åka hemifrån på eftermiddagen blev sen en nackdel att komma så sent till hotellet på kvällen. Det var helt mörkt, vi ser varken pool eller hav men det ska ju finnas så vi får kika vidare imorn.
Fick en rundvarndring av vår nya turkiskakompis Djian, som nu tror att han ska vara vår lilla personliga guide. Han e iof sig väldigt trevlig och hjälsam så det kan väl gå an :-)
Rummet är som sagt superfint men det fanns ingen spjälsäng när vi kom hit. Dom kom och fixade en egen lösning med hjälp av en rundad soffa mot vår säng och sedan imorn ska vi få en spjälsaäng till Neo. Kanske fult med soffan men det ser väldigt skönt ut och smidigt att ha vår lille fågelunge intill vår säng. Nästan så vi funderar på att strunta i spjälsängen.
Det finns också ett SPA här, tåls och undersökas noggrannare.

Ja, vi ska försöka skriva dagbok varje dag, kanske varannan om vi blir för lata och sedan kommer fler bilder samlade när vi kommer hem igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0