Turkiet, dag 2

Ja, då har vi avslutat dag 2 eller rättare sagt dag 1 eftersom vi kom så sent igår. Idag har vi varit vid stranden (dock inte badat, kylan passar inte en badkruka), promenerat omkring, prutat på väskor, tagit sönder en telefon, legat vid poolen, tagit sönder en termometer och haft spelturnering. Alltså en högst händelserik dag.
Prutningen gick faktiskt ganska bra men visst, kunde gått bättre, väskan fanns ju liksom inte när det väl kom till kritan. Medans Peter & Neo gick och tittade på en fontän startade jag och Rolf vår första prutning. Vi hittade en resväska och en fejk designerväska. Faktiskt mycket fina! Vi höll på hur länge som helst med prutningen trots att vi inte hade med pengar (dom låg i hotellrummet). När vi äntligen var klara var vi ganska nöjda med prutningen men beslöt oss för att gå tillbaka efter lunch och då ta med pengar och göra ett sista försök till prutning. När vi kommer tillbaka visar det sig efter mycket samtalande att resväskan endast fanns i rosa.... Typiskt, vi som hade jobbat så hårt med priset :-). Men men, vi får leta vidare.
Hur lyckades telefonen gå sönder..... bra fråga... Jag skulle ringa Rolf (från telefonen på toaletten) och meddela att vi var klara för att ses. När han svarar bestämmer han sig för att busa med oss och svara receptionen.... Jag stirrig som jag e, blev hyper stressad, tryckte av telefonen med våld. Då ringde det upp, jag trodde såklart att det var receptionen som skulle ringa och skälla på mig för att jag la på så jag sprang till Peter och sa att han måste svara och be om ursäkt. Självklart ville han inte heller göra det och sa att jag skulle ta ansvaret och göra det. Jag hade dock redan gömt mig bakom sängen och ropar till Peter att jag vägrar. När jag väl blev tvingad och skulle gå och svara visar det sig att med mitt våld tidigare, hade jag lyckats ta sönder telefonen så nu gick det inte att svara. Peter fick tag på den andra telefonen och svarade. Det var Rolf, han hade bara skämtat om receptionen ju :-). Så nu är vi en telefon mindre men lika glada för det.

Hur gick termometern sönder..jag skulle lite fint kolla hur varmt det var i poolen och då lossnade termometern från fästet och sjönk till botten. Vilket problem det var eftersom jag tyckte det var kallt i vattnet. Försökte få som andra till att offra sig att doppa huvudet men det gick inte så bra. Jag hade precis vant mig vid tanken att jag skulle kyla ner mig när Peter påminde mig om att jag har hål i trummhinnan och får inte doppa huvudet...va synd tyckte jag och sen fick Rolf offra sig, hi hi. Hur tankspridd e jag... :-)

Spelturneringen gick bra, i skitgubbe står det 2-0-0 till Rolf och i frågesporten står det 1-0-0 till mig, Åsa. Spännande för fortsättning följer...
Hm, vi har också börjat fundera på om vi klär Neo fel, idag har två stycken kallat honom för en tjej. Det är inte efter han har tilltalat sig själv Ninni utan innan. Först vi stranden, kom det fram en tjej och satte sig framför Neo och frågade vad flcikan hette... :-( Sen vid middagen sa damen vid bordet bredvid oss, va duktig hon är på att äta, hur gammal är hon... :-(
Ja, kanske inte superkul men visst, det äör säkert för att han är så otroligt söt, hi hi :-)

Vädret e kanon, vid ca 21.30 var det fortfarande 23 grader varmt, lyxigt. I poolen dock inte supervarmt, 20,5grader.

Jaha, då är denna underbara dag till ända, vilken lyx att vara på semester!!! :-)


Kommentarer
Postat av: Lise

Vilka härliga bilder...man blir ju såååå sugen på att resa nu! Kram till er alla!

2009-05-11 @ 11:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0