Turkiet, del 5

Helt otroligt va fort tiden går, det är ju nu bara 2 dagar kvar, på lördag åker vi hem tidigt! Känns vemodigt, det är så oehört avslappnat och skönt här. Allt e verkligen toppen! :-)

Vår lille hjälpreda Neo e duktigare än någonsin, han trycker på hissen, trycker rätt våning, öppnar dörren med nyckelkort och sätter i nyckelkortet så strömmen går på. Han e ju bara så söt!!!!!!!!

Idag har Neo hittat en lekkamrat vid poolen, vi har badat i poolen och havet. Annars faktiskt inte gjort så mycket mer än skålat, spelat, solat och tagit det lugnt.

Neo har som skrivit hittat en lekkamrat vis poolen, en norsk tjej som troligtvis är ca 1 år äldre än Neo. Det började med att han lånade hennes hinkar etc men sedan köpte Rolf hink etc till Neo i present och då blev det annat med leken, dom började leka tillsammans med sina hinkar. Så gulligt!

I matsalen börjar vi nu tro att dom får jobba över efter att vi har varit där, inte helt rent runt Neos stol om man säger så... :-) Men kocken är fortfarande väldigt förtjust i Neo, idag gav han Neo en banan till middagen. Det var mycket uppskattat, Neo e ju helt såld på banan.

Jag fick en stöt imorse på dryckesmaskinen :-(. Jag var barfota och bar Neo på armen och skulle hämta dricka. Först nuddade jag till med handen och fick en liten stöt, skumt tyckte jag som nuddade en gång till lite mer samt med ett glas fullt i handen. Inte vidare smart då stöten var lite kraftigare vilket gjorde en ofrivillig rörelse där drickat hälldes rakt på mig... Hm, inte kul, ganska pinsamt och obehaglkigt men det kunde varit värre om jag hade haft vit tröja utan BH. Tur jag inte springer omkring med det.

Mitt alkoholfria försök igår har idag matchats av Rolfs efterrättsfria dag. Han föll dock dit på en chokladpudding efter middagen. Skönt att det inte bara e jag som är svag för goda saker. Vi har blívit värsta godisgrisarna denna veckan. Idag efter middagen kom Peter med ett mindre berg av efterrätt, tur vi redan har kommit i badkläderna för snart är det nog kört.

Idag när vi skulle spela vår turnering, var jag vara sååå ärlig. Jag råkade se 2-3 av Rolfs kort vilket gjorde att jag kunde planera mina sista utspel. Jag fick dock så otroligt mycket skuldkänslor för att jag var oärlig så jag var innan vi fortsatte spela var tvungen att berätta detta. Det gjorde dock inget vilket kändes bra för en tjuvtittare som mig. Men vann gjorde jag, det har verkligen varit en vinnardag för mig. Först vann jag i yatzy, sedan 2 gånger i skitgubbe och sist även i frågesporten, ibland ska man ha tur, hi hi.

I kvällens spelturnering fick Jag 2 poäng i skitgubbe. 1 poäng i Yatzy, samt 1 poäng i frågesporten så reslutatet är alltså
Skitgubbe:
Peter 2 poäng
Rolf 4 poäng
Åsa 4 poäng
Frågesport:
Peter 1 poäng
Rolf 0 poäng
Åsa 4 poäng
Yatzy:
Peter 0 poäng
Rolf 0 poäng
Åsa 1 poäng

Vilken underbar semester vi har, vi mår alla 4a toppen, det kan inte bli bättre än så här!
Hörs nog imorn igen :-)


Kommentarer
Postat av: Lise

Haha...jasså du Peter! Elle minsann :-) Härliga bilder! Kram till er alla fyra!

2009-05-14 @ 10:17:42
Postat av: Åsa

Precis, Peter är nu helt tagen av Elle :-) Eller kanske inte, han blev inte glad när han såg att jag bloggade den bilden :-). Han säger dock att den var gjord som ett skämt för Rolf skulle fota, att han inte läste tidningen igentligen. Jag var vid poolen så jag kan inte vittna. Men, vi får väl pressa honom på sanningen någon dag, hi hi.

Kramar till er underbara vänner!!!

2009-05-15 @ 21:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0