Turkiet, del 6

Näst sista kvällen i Kemer, känns vemodigt! :-(. Idag efter middagen ville jag knappt gå ur lokalen utan sitta kvar och njuta. Så lyxigt att få maten lagad och städningen gjord samt att få njuta av fantastiskt väder.

En ny kanonblandning är öl och efterrätt, något som jag försöker lyxa med varje kväll, mums :-)

Idag har vi badat i havet (lääääänge), i poolen, solat, Neo har gjort sig ännu mer populär samt hittat ännu fler kompisar. Peter & Rolf har hjälpt några turkiska män som var i nöd.

Oj, va havet var varmt och skönt idag, helt underbart helt enkelt! Stenig strand men det har utan tvekan sina fördelar med att vattnet inte blir grumligt utan det är helt kristallklart. Jobbigt dock att gå utan skor.

När vi var på väg mot stranden, hojtade några turkiska män på Peter & Rolf, dom behövde hjälp att bära upp en stor disk på ett flak. Självklart hjälpte dom till, jag och Neo stod med kameran i högsta hugg :-).
Peter påstod att den vägde 0,5 ton, vet inte om det stämmer precis men men, duktiga var dom, ha ha.

När vi låg vid poolen började det läta något otroligt högt, som trummor. Det närmade sig och blev högre och högre. Folk började dra sig mot staketet mot vägen, jag började bli lite orolig, man vet ju aldrig. Men det var bara en orkester som hade promenad.

Lita på att Neo är hur populär som helst, finns ingen ända på det :-). P g a att han säger hej och vinkar till i stort sett alla samt tar dricka i baren själv etc har nu flera fans, framför allt ett norskt gäng, som bara sitter och ler och tittar på honom hela tiden. Sedan är det den barnvänliga hotellpersonalen, dom pussar, kramar och pratar med honom. Idag efter middagen fick han en designad efterrätt på en tallrik, han ville dock endast äta choklad så vi fick offra oss :-). Neo älskar verkligen choklad, hans stående efterrätt nu för tiden. Han får inte bara choklad i munnen utan i pannan, armarna och benen. Blir sanering efter :-).

När vi satt på Rolfs uteplats ikväll kom det en personal som vinkade till sig Neo, han var ju inte sen med att hänga på. Sedan busade dom runt, jagade och han bar omkring på Neo. Neo hjälpte honom att stänga av soldäcket etc. Neo gillade verkligen honom. Sa hela tiden mer mer, när killen satte ner honom :-). Sedan lite senare var det både den killen och hans kollega som visade Neo en jojo. Det var intressant tyckte Neo som hängde på killens arm precis som om det är det mest narturliga i världen. Kanske bäst att jag och Peter skärper oss, annars kanske han vill byta ut oss mot en turk, hi hi.

Neo har under resan lärt sig massor med nya ord, ex hiss, åka, öl, båt och ikväll svarade han Ninni när Peter frågade vad han hette :-)

Nu hände något roligt, jag sitter och bloggar, Peter försöker lägga Neo och när jag vänder mig om sitter Rolf och slumrar, hi hi, man sliter ut den yngsta och äldsta generationen först helt enkelt :-)

I kvällens spelturnering fick Peter 1 poäng och Rolf 1 poäng i skitgubbe. Rolf fick 1 poäng i Yatzy, samt jag 1 poäng i frågesporten så reslutatet är alltså
Skitgubbe:
Peter 3 poäng
Rolf 5 poäng
Åsa 4 poäng
Frågesport:
Peter 1 poäng
Rolf 0 poäng
Åsa 5 poäng
Yatzy:
Peter 0 poäng
Rolf 1 poäng
Åsa 1 poäng

Imorgon ska vi åka på en marknad samt fira vår 5åriga bröllopsdag. Ska bli en kanondag helt enkelt!Kommentarer
Postat av: Madeleine

Vilka underbara bilder - jag förstår att ni har det fantastiskt skönt! Skrattar när jag läser inläggen, hihi. Oscis hälsar till Neo!

kramar från fam. Rovegård

2009-05-15 @ 08:26:30
Postat av: Familjen Lindhoff

Roligt att få meddelande från er, det värmer! :-)

Hörs när vi kommer hem!

Kramar

2009-05-15 @ 21:32:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0