Turkiet, rapport 3

Ja, nu är även denna dagen till ända. Vilken fantastisk dag!
Idag har vi badat i havet, Neo har blivit kompis med kocken, besökt ett minizoo, shoppat och Neo eller ska vi säga Ninni har fattat tycke för en turkisk man :-)

Vilket underbart vatten, det var otroligt skönt att bada i havet, dock lite svårt då det är väldigt stenigt. Varckra stenar så det är förlåtet. Redan tre är plockade, vi får se hur många det blir innan resan är över. Väskorna är fulla som dom är. Jag sa innan vi åkte att vi bytte plats med blöjorna. Alltså blöjor ner och shopping hem...Hm, hur går det ihop viktmässigt???

Glömde skriva igår (eller kändes det lite väl pinsamt att jag inte var ärlig och informerade personalen) att när jag skulle lägga upp spaghetti på Peters tallrik i matsalen, tappade jag en hög spaghetti på golvet. Jag försökt och även Peter att diskret fortsätta som ingenting hade hänt men Neo var ju bara tvungen att peka och säga "mamma". :-) Dock inte så högt att vi tror att någon personal hörde det men visst, deras jobb är att syna oss så dom har nog inte missat det. Jaja, där trodde vi att historien var över, men icke... Idag när kocken stod strax intill oss gick Neo fram, börjde sig ner och pekade på golvet där jag tappat spaghettin och sa "mamma". Inte kul kände jag men vad skulle jag göra mer än att le såklart. Då kom kocken fram, tog upp Neo, gav han en kockmössa och sedan blev dom vänner. Vet inte om det är p g a spaghettin men kanske, hi hi

Vi har shoppat idag, en sjal till mig, en tröja till Neo och två badshorts till Rolf. Gick fin fint.

När vi skulle gå från shoppinggatan och tillbaka till hotellet skulle Neo trotsa sprang mot en exklusiv butik där dom antagligen sålde möbler. Där i en fåtölj satt en ganske ung och stilig man. När Neo kom fram springande mot honom vinkade han dit Neo. Han går inte in tänkte vi men vi hade såklart fel, överrraskningarnas Neo är han. Han fortsatte fram och mannen tog upp honom i famnen, pussade honom på kinden och sedan vinkade mannen hej då till mig som var på väg att hämta Neo. Då satt Neo i hans famn och höll i hans halsringning på tröjan och hade det mycket bra tydligen :-).
Jag fick hämta en glad Neo som sedan luktade rakvatten :-). Neo hittar verkligen kompisar överrallt.

Turkiska män är väldigt glada för barn, Neo får ca 3 pussar på kinden per dag från turkiska män. Kanske inte så jätte kul ärligt talat men dom är väldigt snabba fram, Neo är glad när han får uppmärksamhet och då känns det surt av oss att protestera. Så, Neo får helt enkelt bli pussad resten av veckan, inte bara från oss. Omtyckt är han :-)

Idag i spelturneringen fick Peter 2 poäng och Rolf 1 poäng i skitgubbe turneringen. Jag fick 2 poäng i frågesporten så reslutatet är alltså
Skitgubbe:
Peter 2 poäng
Rolf 3 poäng
Åsa 0 poäng
Frågesport:
Peter 0 poäng
Rolf 0 poäng
Åsa 3 poäng

Fortsättning följer :-)

På grund av dålig täckning har jag nu skrivit detta sittandes mitt i natten på hallgolvet, nu börjar det göra riktigt ont i rumpan. Jag måste helt enkelt ge upp för idag.

Hörs förhoppningsvis imorn :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0