Besök på förlossningen

Oj, va oroliga vi blev idag, inte kul! :-(
Vi var för att kolla lite fosterrörelser och könet på Gynspec men då tyckte läkaren att det var lite lite fostervatten och för få fosterrörelser. Hon sa att vi måste åka in till förlossningen för att kolla på det. Vi blev ju helt utom oss av oro! Men efter mycket väntan och undersökningar på förlossningen er allt bara fint ut. Fostervatten finns det tillräckligt med och fosterrörelserna är det inga problem med trots att jag inte känner vidare mycket rörelser. Sedan har jag ju ganska mycket sammandragningar men som det ser ut nu påverkar det inte bebis eller öppningen något så det är ju också helt ok.
Phu, vilken lättnad det var! Vi höll på att gå under av oro innan vi fick bekräftat att allt är ok. Neo va minst sagt otålig av all väntan men han tyckte det va spännande att se bebis på en TVskärm :-).
Skönt att det är ordentligt kollat nu så vi kan försöka slippa oroa oss och bara njuta att vi snart ska få en liten älskling till.
Tänk att vi i februari blir 4 i familjen, vilken oehörd lycka!!! :-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Oj, vad jobbigt!! men vad skönt att allt var bra, man blir ju så rädd!! Jaha, vilket kön??!!

2009-11-21 @ 07:57:19
URL: http://skrfvaby-hannapj.blogspot.com
Postat av: Lisa och Ella

Förstår att ni blev oroliga, skönt att allt var bra!! Spännande med kön. Ena sidan av oss vill ta reda på det och den andra inte...:) Ha det bra!

2009-11-21 @ 12:00:29
URL: http://ella-bella-bus.blogspot.com
Postat av: Desiree

Är det erat andra barn? Grattis! vilken underbar skatt att få ha barn! jag är avis! Hur känns det att vara mamma? hur känns det att vänta nr 2? hur är skillnaden i känsla i kroppen barn 1 och 2? stor kram

2009-11-22 @ 09:49:22
URL: http://tromigellerej.webblogg.se/gladajag/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0