Köpenhamn del2

Vad underbart vi har det :-)
Idag har varit en superdag! Vi har tagit sovmorgon, shoppat, fikat, ätit gott och varit på Tivoli.
Dagens höjdpunkt var Tivoli, vi tyckte alla 3 om det jättemycket. Peter o Neo åkte liknande farfars bilar och Neo skrattade jättemycket. Tänk att man skulle göra vad som helst för att få höra sina barn skratta. Det är verkligen något som gör en varm i hela kroppen. Efter var han så stolt att han hade kört bil, pratade om det mycket om man säger så.

När vi sedan stannade vid en vuxenkarusell som var ganska otäck tyckte Neo den var mycket intressant. Inte nog med att han skrek som ett eko efter hur dom i karusellen skrek utan sa också att han skulle åka den...lär inte hända än på några år sa vi.

Vilka vagnar dom har här!!! Stora kolosser. Vi talar inte svängbara hjul och cityvagnar utan jättevagnar som det säkert skulle få plats en 20kgs bebis i. Måste vara opraktiskt. visst verkar det vara en trend här men oj vad vi är ute i så fall som kör vår lilla citymini :-)
Köpenhamn är så obarnvänligt! Trappor till i stort sett varje affär, och är det inte det in finns det absolut trappor inne. Och hissar/rulltrappor är inte vanligt. Men men, som tur e har vi vår citymini. Tänk dom som bor här och har en sån jättevagn. Den lyfter man ju inte ner eller upp för trappor direkt...

Neo var såååååå söt idag när vi åt middag (iof är han ju alltid det men lite extra idag). Efter maten frågade jag om han ville ha mjukglass. Dom hade mjukglassbuffé på restaurangen. Han ville såklart det och han ville ha det direkt. Dock hade vi inte beställt det ännu och var ju tvugna att prata med en personal om det. Det sa vi till Neo i förhoppning att han skulle vänta lite men inte. Då hoppade han ner från stolen, gick bort till en personal och pekade på glassen och sa att han ville ha :-). Hon följde med honom till oss och självklart fick han hämta glass. Lita på att han var stolt att han fixade det själv, vår lille fågelunge.

Nu dax att börja göra sig sängklara här, Neo sover redan som en stock mellan oss.
Imorgon är det ett besök på shoppingcenter Fields och sedan bär det av henmåt. Vilken underbar helg vi har haft!!! Ska nog överraska oftare :-)
Lite romantik i vardagen skadar ju inte, i alla fall inte när man är så kär som jag är!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0