Magnetröntgen

Idag har jag varit och gjort en magnetröntgen på mina käkleder. Inte så farligt trodde jag, tänkte på att det var som en vanlig röntgen. Men vad jag hade fel, var jättejobbigt. Jag fick såna jobbiga minnne från när jag var liten och skulle göra denna, lika rädd då om inte räddare. Det jobbiga är nog att man delvis ligger fast och att man måste ligga blixtstilla och sedan att man inte kan kommunicera tillbaka något. Smärtan av att ligga så i strax över 20 minuter på en stenhård brits med foglossning är ju inte heller jättekul. Inte minst när ok signalen är att höja upp ena benet högt, inte helt lätt att signalera med min värk.
Men nog med klagandet, jag är så tacksam att jag har fått göra en sådan röntgen, nu kanske vi kan få besked om hur det ser ut i käkarna och kanske få förklaring till värken.
Och en annan positiv sak är att bebis reagerade starkt på det höga ljudet så den hade värsta gymnastiken innne i magen. Mysigt att få känna den. Längtar så oehört tills den ska komma ut så vi kan få träffa den!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0