Nu har vi sett The ugly Truth

Vilken mysig kväll!!! Först supergod mat på Michelangelo och sedan bio. Michelangelo är verkligen en kanonrestaurang. Fantastisk service, romantisk miljö och underbar mat!!!
Till förrätt åt vi rostat lantbröd med vitlök och basilika och till huvudrätt åt vi kycklingflé, grönsaker, aioli och hemmagjorda klyftpotatis, mums!
Sedan gick vi till Bion och åt smågodis :-)
Ja, för att komma till filmen.
Om man bortser från att biosalaongen knappt var halvfull, medelåldern var max runt 20 och att Peter var enda killen där var filmen hur bra som helst. Det var en mamma som var där annars höjde vi medelålderna rejält.
Men filmen va sååå bra!!! En riktig Åsafilm och faktiskt också en Peterfilm. Den hade humor som passar både kille som tjej vilket var ett plus. Den handlar om en producent (Katherine Heighl) som har lite bekymmer med att få igång en relation eftersom hon mest går efter listor och önskemannen, inte efter känsla.  Hon får därför hjälp av en programledare (Gerard Butler) som då och då i filmen kallas manshora, han ska sedan med hjälp av sina manliga erfarenheter hjälpa henne att fånga hennes livs kärlek. Ja, beskrivningen känns kanske lite tunn men det är svårt att skriva för mycket utan att avslöja något. Filmen innehåller allt utan skräck och action: Kärlek, humor, pinsamheter och sist men inte minst superbra skådespelare. Ett extra plus från min sida p g a hudscenenerna med Eric Winter. Klart godkänd kropp (inte att mysa med dock utan enbart att vila ögonen på).
Betyg från mig är 4.5/5 & från Peter 3.5/5
Alltså en klart sevärd film!!! :-)

Faktiskt var den två tårar som föll från min kind också under filmen. Jag vill tro att det var graviditetshormoner eller att jag saknade Neo men jag kan inte avgöra vilket. Kanske bara lite kvinnlig svaghet. Det komiska var när vi kom till bilen och Peter sa: fatta att hon brevid mig grät ett tag...pinsamt.
Hm, svårt men eftersom vi alltid är ärliga mot varandra och pratar om allt fick jag ju avslöja mina två tårar. Men men, man e ju inte värre än att man kan erkänna, dom två tårarna gjorde ju bara filmen ännu bätte :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0