Fått lite energi av Linda o Molly :-)

Idag har jag och Neo varit hos Linda och Molly. Först kände jag mig för deppig för att ta mig dit men nu efteråt är jag så glad att vi gick dit. Neo fick leka av sig lite och jag fick prata av mig lite och umgås. Även om jag nu är helt slut och ligger i soffan efter på/av klädning samt promenaden dit/hem så känner jag en lite ökade energi inombords :-). Det är så mysigt att ha dom så nära sig! Lyxigt också att få ställa alla frågor jag har ang att vara tvåbarns mamma. Linda fixar nämligen det galant vilket ger en hopp. Mina frågor just nu är mest:
Hur visste du att det var dax att ringa förlossningen?
Hur skiljer sig dina förlossningar?
Var du också trött och deppig i slutet?
Ibland undrar man kanske om jag verkligen fött barn och det har jag ju en gång men man glömmer snabbt och det är en trygghet att få ställa frågorna igen, fast jag snart kommer att märka det mesta av automatik :-).

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej Åsa!Klart att man har rätt att få fråga och vara osäker trots man fått barn innan. Visst glömmer man och av min erfarenhet har inga av mina 3 förlossningar varit det minsta likadan. Dock blev dom bara bättre och bättre.... En sak som jag känner är i allafall att man vet och känner när det är på gång och man vet då vad och hur man skall göra. Du fixar det galant! Kram

2010-01-14 @ 08:09:57
URL: http://tegumman.blogspot.com
Postat av: Åsa

Tack snälla Johanna för dina uppmuntrande ord :-)! Jag hoppas verkligen jag kommer att veta säkert och fixa det.

Kram Åsa

2010-01-14 @ 12:07:51
URL: http://neolove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0