Helgens resa

I helgen hade ju min älskling ordnat en överraskningsnatt borta. Inte helt lätt då jag inte kan göra särskilt mycket på SPA, inte åka i bilen länge eller gå på stan länge p g a värk och sammandragningar men han lyckades.
Vi bodde över i Kristianstad, så mysig stad! Först gick vi och fika på ett sconescafé och sedan shopping på det. Efter vilade vi på hotellet fram tills vi skulle äta middag för att sedan gå på bio. Efter bion slappade vi i sängarna, spelade spel och läste. Efter det var det sova som gällde och dagen därpå en supergod frukost. Vi åt frukost läääänge vilket man inte är van vid hemma alltid :-).
Kändes helt fantastiskt lyxigt att bara få vara ensamma barnfria för en natt! Skönt att få rå om varandra och prata om annat än barn (dock blev det nog ändå rätt mycket prat om Neo och bebis i magen trots allt). Igår höll vi på att sakna ihjäl oss efter Neo, vi ville bara hem efter frukost och få pussa och krama honom :-).
Inatt va han lite orolig och trodde att vi var borta för han vaknade mitt i natten och var ledsen och ropade efter mig och Peter. Lille fågelunge, han e ju sååååå söt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0