Ledig idag - inte

Idag är en dag jag har längtat efter. Jag skulle inte jobba mer och idag är Neo på dagis så jag skulle få en välförtjänt sovmorgon och lugn dag för mig och magen att vila.
Men men, det blev inte riktigt så. Det började med att Neo inte ville stiga upp och gå till dagis och blev då otroligt mammig eftersom jag var den som skulle ligga kvar. Han blev arg på Peter för Peter skulle ta upp honom ur sängen (vilket han berättade på dagis när han kom dit :-)). Så vi fick båda hjälpas åt att ta upp honom och göra honom iordning för dagis så jag kom inte tillbaka till sängen förän ca 07.50. Kl 08.10 när jag äntligen somnat om ringde mobilen och det var min arbetsgivare... Det var kris för hon som skulle jobbat hade sjukskrivit sig nu på morgonen. Jag fick helt enkelt dra mig upp ur sängen och in i duschen. Min syster kom och hjälpte mig med frukost och skor etc så jag snabbt kom iväg. Jag är inte vidare bra på att stressa nu för tiden. Var på plats ca 09.30 vilket är ganska bra gjort eftersom det tar ca 20 min att köra hit. Så, nu är jag på Dynapac igen :-).
Dock blir det inget mer efter idag (vet att jag har skrivit det innan men nu är det sant), imorgon kommer en annan ersättare.
Imorgon ska Neo och jag ha en riktig mysdag hemma, längtar sååååå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0