"Ska bara" orkar jag inte längre

Idag har jag insett ännu en begränsning att ha den graviditeten jag har, jag klarar inte av "ska bara" längre. Inga extra ärenden utan vara i affärer så lite som möjligt. Jag har som vanligt massa småsaker jag skulle önska köpa, fixa etc vilket gör att jag har flera listor i min mobil på saker jag ska komma ihåg. Idag tänkte jag stryka några efter jag hämtat Neo. Peter sa dock att jag borde åka hem och vila istället men envis som jag är ville jag försöka.
Först när jag hämtat Neo åkte vi till Marias presenter för att jag skulle "bara" köpa 40-års present till min syster, sedan till blomsterlandet för att "bara" köpa våriga blommor och krukor. Efter det skulle jag "bara" köpa 3 saker på Willys så vi skulle handla mer en annan dag eftersom jag inte kan bära så tunga saker. Det slutade dock med en korg som var mer än överfull och minst sagt tung. Plus att jag såklart också kör runt på vår lille älskling i vagnen.
NU har jag dock lärt mig att jag ska lyssna på Peter nästa gång och VILA! När jag satt i bilen på väg hem hade jag så ont att jag höll på att gå under. Så det blev soffan för mig medans Peter och Neo lagade middag.
Tur att vi har en sån underbart snäll och tålmodig liten Neo och fantastisk make, dom är bara bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0