Varit hos vår underbara barnmorska Åsa

Idag har vi varit hos vår underbara barnmorska Åsa för att göra en graviditetskontroll. Allt såg fint ut med magen och Nova, blodtryck var kanon och jag följer min kurva. Så mysigt att lyssna på hjärtljudet!
Tyvärr känner jag mig lite deppig för tillfället vilket är jobbigt. Är väldigt ledsen och trött, vill bara att graviditeten ska vara över så jag kan få använda min kropp och få träffa Nova.
Anledningen till att jag är så deppig är säkert kraven jag ställer på mig själv. Jag vill ju orka med allt och lite till. Vara världens bästa mamma, världens bästa fru och världens piggaste och positiva gravida. Men det är svårt att hålla uppe hela tiden. Jag försöker hålla humöret uppe men det är så jobbigt när jag knappt kan resa mig, ta på/ta av skorna eller leka med Neo. Vill ju inte försaka lille älsklings Neo.
Men samtidigt som jag är trött och deppig är jag så lycklig att vi snart ska få en bebis! Känns splittrande!
Jaja, bara att hålla ut, om ca 5 veckor får vi träffa vår efterlängtade bebis och jag kan få klara mig själv igen.

Kommentarer
Postat av: Lisa och Ella

Uscha, det är jobbigt på slutet! Tänk ändå att du är ledig och kan ta det lugnt och försöka njuta och vila.... Men jag förstår dig jag tyckte sista veckorna med Ella var hemskt jobbiga och väntan var SÅ LÅNG!!!!! Kram

2010-01-12 @ 19:38:44
URL: http://ella-bella-bus.blogspot.com
Postat av: Åsa

Tack snälla för ditt stöd, betyder mycket! :-)

Jobbigt när en del av en vill att tiden ska stå stilla o en del vill att tiden ska springa p. Just nu vill jag bara tiden ska springa p.

Kram

2010-01-12 @ 20:23:54
URL: http://neolove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0