Vecka 34+0

Ja, nu går jag in i vecka 35 imorgon vilket innebär att det är mindre än 6 veckor tills vi ska få träffa vår lilla bebis :-)!
Iof känns veckorna längre nu eftersom jag har så pass ont och är så trött men men, den som väntar på något gott :-).
Har vi tur kanske Nova kikar ut någon dag innan men det kanske är dumt att hoppas på, troligtvis kommer hon som Neo morgonen efter eller så. Vet att jag hade lika ont, lika mycket sammadragningar och tryck med Neo och han kikade inte ut innan så det är bara att hålla ut.
En positiv sak är ialla fall att jag sover mycket bättre denna graviditeten! :-) Men det vet jag ju varför, det är pga vår underbara Tempursäng. Den är ett fantastiskt bra inköp!
Igår bäddade vi bebissängen, inte för att det är någon som helst brådska utan för att det är mysigt att hålla på att plocka med sånt. Känns mer verkligt då, att vi snart ska bli 4a i familjen.


Ett utklipp från gravid.se ang vad som händer med bebisen vecka 35:

Ditt barn är omkring 33 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,6 kg. Barnets centrala nervsystem håller på att mogna, matsmältningsapparaten är nästan färdigbildad och lungorna är vanligtvis helt färdiga. Risken för andningsproblem om barnet föds nu, är mycket mindre jämfört med för några veckor sedan. Nittio procent av alla barn som förds i denna vecka överlever utan några allvarliga men. Nu börjar barnets armar och ben bli knubbiga och fina. Barnet har väldigt lite rörelseutrymme så det fyller ut nästan hela livmodern och tvillingar är ännu mer trångbodda.

Kommentarer
Postat av: fru Åkesson

oj oj oj.. ja nu börjar det närma sig!! visst är det häftigt att tänka att om hon hade kommit nu så hade hon klarat sig fin fint här i vår vårld!! passa på att vila nu för det blir ju inte lättare med två barn!!

kram kram!!

2010-01-08 @ 12:04:20
Postat av: Åsa

Ja, det känns faktiskt mycket bättre med den vetskapen, är alltid oroligt om det skulle hända något tidigare så bebis kan få bestående besvär.

Längtar så tills vi blir 4a nu! :-)

Dock förstår jag att det blir mer jobb med två små älsklingar, får nog be om råd sedan :-).Hoppas bara vi reder ut det på bästa sätt så varken Neo eller Nova blir lidande av ovana föräldrar.

Kram

2010-01-08 @ 12:17:09
URL: http://neolove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0