Julafton över för detta året

Ja, nu är julafton över för detta året. Vi har haft en helt fantastisk dag med massor av mys och perfekta julklappar. Tänk att vi har fått allt vi önskat oss, alla tre :-)!
Började dagen hos mamma (efter vi öppnat morgonjulklappar och slappat i sängen till kl 09.45) var vi satte en underbar bukett. Sedan åt vi julbord nummer 1 vilket efterföljdes av fika/godis bord. Därefter kom tomten med massor av julklappar, tänk att vi har varit så snälla :-). Sedan tog vi en promenad runt området, det var verkligen behövligt. Var såååååå mätta och varma. Sedan dax för julbord nummer 2 och fortsatt lek med julklapparna.
Efter det åkte nära och kära hem och vi städade undan. Under tiden tittade Neo på TV för att varva ner. Nu sover vår lille fågelunge, han drömmer nog om sina fina julklappar. Vi är så lyckligt lottade, helt otroligt.
Ja, som sagt julafton är över men alla presenter och minnen finns kvar :-).
Fick en bukett med tulpaner som är så fina vilket t o m gav lite vårkänslor.... Tänk att till våren och nästa julafton är vi 4a i familjen. Längtar så det gör ont efter vår lilla Nova!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0