Nu är omflyttningen klar, här e resultatet!

Känns som om vi har fått ett nytt hem, är så mysigt nu! Dock återstår det lite detaljer kvar.Lekrum                                Lekrum                  Kontor                     Vårt sovrum                 Vårt sovrum


Neos sovrum                                Neos sovrum

Heja David Hellenius

Tittade på Lets Dance, David e verkligen hur kul som helst, kommentaren till Blondinbella ang fröken sverige var vekligen lyckad, dock fyllde Blondinbella snabbt in m world peace vilket var godkänt. Men faktumet kvarstår ändå - David är verkligen underhållande.
En liten kommentar ang Tonys påpekande till Elisabet är nog också på sin plats. Vilket ordförråd han använde när han sa till henne att båda brösten pekade åt vänster och att hon borde justera dom. "Gör mig en tjänst och vrid korsetten lite då båda pattarna ligger åt vänster" :-) Kanske inte helt exakt tagit ur hans mun men men, d viktigaste fick vi nog m.

Vilka amatörer som skriver i aftonbladet - del2

När vi sedan vände blad fanns d en artikel om en dödsfälla för fåglarna.
D handlar om att talgbollsautomaten, att när en talgboll har ätits upp faller nästa ner, om då fåglarna inte hunnit ut kommer den att få en talgboll i huvuvdet och dessvärre avsluta sin tid på jorden. I exemplet handlar d om en mes som fick avsluta sin tid mätt men också med en talgboll över nacken. Som aftonbladet skriver, fett dödar :-).
Hela historien är mycket tragisk men när man läser texten kan man inte ta d på allvar:
...När fåglarna har tagit det sista av den understa - ja då faller nästa boll ned. Den här gången hann inte talgbollen få undan huvudet innan det var för sent...
Ja, man kan ju bara undra vad som hände med mesen? I denna texten kan man ju läsa att talgbollen inte hann få undan sitt huvud...

Vilka amatörer som skriver i aftonbladet - del1

Satt o läste dagens aftonbladet och man blir ju förundrad hur folk skriver egentligen.
Första felet vi hittade var en test på rakhyvlar.
Där stod d om rakhyvlen Gillette Venus Breeze, fick betyg 3.2-3.3, vilket är ju ganska högt. Sen under omdömen står d:
Väldigt mjuk, skön känsla, benen mycket släta, allt hår är kvar.
Hm, så hur kan en rakhyvel få så bra betyg om allt hår är kvar :-)! Kanske värt att använda om man odlar hår på benen helt enkelt, eller inte...

Mamma

Imorgon skulle älskade mamma fyllt år, fy vilken jobbig dag d kommer att bli. Jag vet att man inte ska tänka så redan nu utan försöka tänka positivt men det känns mycket svårt att göra d nu. Som tur är har vi bokat in vår stora flyttdag imorgon så vi ska ha fullt upp hela dagen. Allt för att inte tänka efter för mycket.
Att leva utan min mamma är en av dom svåraste och tyngsta sakerna jag vet men tyvärr är d inget jag kan påverka. Med risk för att bli för djup och ledsen stannar jag vid detta. Ingen blir lycklig av att tänka på tråkigheter men visst i slutändan blir man starkare, även om d inte känns så först.

Vårkänslor

Jag vet att d bara är januari men när jag ser den fina tulpanbuketten som vi har i vår utbyggnad får jag såna vårkänslor. Fina tulpanbuketter nu p våren är rena lyckopillret. Inte vilken bukett som helst heller utan den är köpt på Blomsterkiosken, kanske en av dom bästa blomsterbutikerna som finns. Så bra service och fantastiskt duktiga florister. Blommorna kommer ofta från lokala handlare och håller en mycket hög kvalité

Vill ha!

Såg denna tunikan i Sofis Mode, den är ju hur fin som helst. Iof sig kanske jag har nog m tunikor men men, en till kan jag nog kunna klämma in i garderoben.
Vi får väl se om jag får tag i den :-)
Ursäkta den lite suddiga bilden.

Halmstad, augusti 2008

Vi hyrde ett superfint hus i Halmstad, så mysigt!!! Sen gjorde vi flera roliga utflykter.
Tänk att ha d som sitt sommarhus :-)

Bilder från fantastiskt vackra och unika Gotland, juli 2008

En vecka på Gotland och få njuta av den annorlunda naturen är verkligen lyx.


Recept på kanske en av världens godaste förrätter, Räkskagen

Till ca 6personer

Går fint att förbereda innan och förvara svalt till det är dax att servera.

300-400gram räkor
2-3 avokado
Pressad citron
ca 2msk hackad dill
3 hårdkokta ägg
ca 1,5dl majonnäs
Saft av 1 lime
4-5 skivor formfranska

Gör såhär:
Skala och hacka räkorna eller hacka färdigskalade, spara några till garnering. Gröp ur och tärna avokadon fint, pressa över lite citronsaft så den inte mörknar.
Blanda räkhack med avokado, dill och hackade ägg. Rör ner limesaft och majonnäs.
Kantskär och rosta formfranskan. Skär i fyrkanter (skär några i stavar för garnering) och blanda i. Om du förbereder innan, vänta att rosta och blanda i brödtärningarna till servering så dom inte blir så mjuka.
Fördela i ett fint glas och lägg på garneringen.
Enkelt som en plätt, sitter som en smäck - smaklig måltid!!!

Äkta kärlek - för evigt!!!


Helsingborg, januari 2009

Här kommer bilder från vår lilla weekend i Helsingborg - kan sammanfattas med tre ord:
Kärlek, bus & mys


London, december 2008

Här kommer lite bilder från vår fantastiska resa till London i december 2008 :-)!


Ja, hur ska man beskriva vår Londonresa i korthet...ingen lätt uppgift. D var helt fantastiskt!!! Vi bodde på ett nyöppnat urtjusigt designhotell som heter Indigo, bara d var en upplevelse i sig. Vi tillbringade dagarna med att shoppa i massor och sedan leka och busa i Hyde Park. När vi var i London förra gången hade vi inte vår underbara lille Neo vilket gjorde att det var två helt olika resor. Förra gången såg vi varenda sevärdhet i London, denna gången lekte vi i Hyde Park. Båda resorna innehöll annars mys, god mat och shopping. Ja, vilken resa var egentligen bäst? Svårt att säga då båda resorna var helt underbara på sitt sätt men en resa m vår lilla familj p 3 är en oehörd lycka.Så valet är lätt i slutändan- vi 3 tillsammans i London är absolut bäst då det känns komplett.

Eagle eye

Igår såg vi filmen Eagle eye, vilken kanonrulle! Medverkar gör Shia LaBeouf, Michelle Monaghan och Billy Bob Thornton. Filmen handlar om en kille och en tjej oberoende av varandra (till en början, sedan tillsammans) blir kontaktade via mobil och får varningar, instruktioner etc. Instruktioner syns sedan på allt från reklampelare och tvapparater. Någon ser allt dom gör och säger, ser framtida hot etc. Dom är utvalda till att göra som rösten säger, bryter dom emot det blir det konsekvenser. Det kanske låter luddigt men otroligt spännande och ganska coolt att allt kan styras av rösten, ex ändra trafiklysen, styra om bilar, låsa upp kodade dörrar, allt för att Jerry (Shia) och Rachel (Michelle) ska kunna utföra uppdraget. Filmen är mycket sevärd trots min kanske dåliga beskrivning :-)!
Betyg 4/5

Mitt nya liv i normalstorlek

Ja, nu är det väl dax att inse fakta att jag är normalstor :-)
Det fungerar helt klart bättre nu men jag har fortfarande mina svackor.
Tänk att det nu har gått ca 23 veckor av min Xtravaganzatid, efter 26 veckor ska jag stå helt på egna ben. Spännande? Ja faktiskt men även lite oroligt, vill ju inte se ut som jag gjorde innan om man säger så.
Såg foton på mig själv hemma hos mina svärföräldrar igår som är tagna innan jag startade med Xtravaganza...ingen vacker syn...!!! Men men, jag har ju gjort något åt det och det är huvudsaken som jag kan se det.
Ikväll e d möte, har inte träffat flertalet i gruppen sedan slutet av november, undrar hur d har gått för dom.

RSS 2.0