Turkiet del 4

Nu är en dag till avslutad i Turkiet. Helt fantastisk som innan :-)!

Idag har vi badat i havet, solat, Neo har hittat en ny kompis, skrivit vykort, tittat på Eurovision song contest uttagningen och vårt tidigare försök att pruta till oss en resväska och en handväska är avklarad.

Havet var ännu varmare idag, kanske för att idag har det varit hela 32 grader i luften, verkligen superskönt. Ikväll vid ca 22 var det fortfarande 25 grader ute, inte illa.

När vi ätit middag ikväll sprang Neo in i miniaffären i hotellet och kom ut med en klubba :-). Den hade han fått av han som jobbar där, inte illa. Kanske ska be honom hämta lite andra saker också, typ se om han kan få lite chips eller dyligt, hi hi. Han var i alla fall mycket stolt över sin klubba.

Fler pussar har det blivit samt att hans nya kompis kocken tog över honom för att presentera honom för sina kollegor. Där tyckte dock Neo att gränsen gick, att bli bortburen och några män i kockmössor stod och studerade honom. Han ville helt klart tillbaka till mamma.
Neo har dock verkat glömma den utspillda spaghettin, skönt det.

Vykorten är skrivna, vem vet, du kanske får ett i brevlådan om ett tag, man vet ju aldrig :-)

Vi har nu shoppat en resväska till Rolf och sedan fick jag i tidig födelsedags present en väska. Det tog lite tid (typ 3dagar)men vi lyckades trots allt slutföra affären. Det fanns ju dock fortfarande inte exakt den storleken på resväska som Rolf ville ha men vi fick en större för samma pris. Efter MYCKET tjat tittade jag honom i ögonen och sa, jag frågar dig en sista gång, vi kommer inte tillbaka och vi kommer inte att ge med oss, får vi köpa dom för 80 Euro?! Han tittade tillbaka och sa, Yes take it! Sedan gick vi därifrån nöjda :-) Det var han nog också för han lär ju trots allt fått en bra vinst. Hans utgångsbud var dock 200 Euro så prutningen var nog ganska lyckad. Vi kan detta med shopping!

Måste nämna lite om Eurovision uttagningen. Mina favoriter var helt klart Sverige, Malta, Island & Turkiet, ibland ska man ha tur att alla kommer vidare. Dock är Sverige helt klart bäst. Vi får se hur det går på lördag.

Idag har jag personligen haft en alkoholfri dag, i alla fall försökt. Tänkte jag skulle rena kroppen under en dag men det höll till kvällen då jag inte kunde motstå mousserande vin och choklad. Jaja, ett bra försök var det i alla fall.

I kvällens spelturnering fick Jag 2 poäng och Rolf 1 poäng i skitgubbe. Peter fick 1 poäng i frågesporten så reslutatet är alltså
Skitgubbe:
Peter 2 poäng
Rolf 4 poäng
Åsa 2 poäng
Frågesport:
Peter 1 poäng
Rolf 0 poäng
Åsa 3 poäng

Ja, som skrivet innan, hörs förhoppningsvis imorn igen :-)
God natt från Kemer, Turkiet & från oss!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0