Rapport om Ladies Night

Ja, vilken tjejkväll det var!!!
Kanske inte p g a showen utan p g a mina fantastiska tjejkompisar :-). Men visst showen var helt klart en höjare av tjejkvällen!
Vi började med en god middag på Montmatre, självklart började jag med haloumi som förrätt, mums.
Vi var ett glatt gäng på 8 personer som sedan tog oss ut till arenan för att köa in till kvällens show. Jag har ju hela tiden tjatat om att jag gillar Andreas Johnson så mycket och inte velat lyssna på folk i min omgivning att han inte är mycket i verkligheten. Jag kom därför dit med en sån förväntan som faktiskt slogs ner ganska snabbt. Han e inte så bra som jag inbillat mig. Jag har därför en ny idol, en helt fantastiskt manlig och trevlig "kändis", återkommer senare om vem det är...
Ja, när vi väl var på plats på läktaren började vissa i publiken spåra ur. Hon intill mig och hennes väninna hade smugglat in dricka som dom drack konstant på, hon försökte sedan flera gånger ta kontakt med mig. Hm, jag var ju inte där för att konversera eller skapa kompisar :-). Till sanningen ska att hon var 50+ och snorfull. Hennes väninnan reste sig upp för att vingla med vid ett tillfälle, vilket i sig kanske hade varit ok men inte när klänningen satt fast runt midjan... En annan kvinna i övre medelålder svängde runt och slängde med håret och brösten som om hon befann sig på en rockkonsert. Någon kastade ner ett par trosor vilket hade kanske varit ok om det inte var så att hon slängde ner dom på bakre parkett, inte i närheten av scenen. Vilken amatör!
Vissa gav sig mot slutet ner på parkett för att dansa disco, hm, var vi inte där för att titta och njuta av showen, tydligen inte alla.
Slutskrivet om alla galna kvinnor...pinsamt att se vissa dock.
Showen var kanon, fartfylld och rolig. Dock förstår jag inte varför Magnus Samuelsson var där när han endast medverkade i ca 5 minuter på hela showen. Men eftersom jag inte är vidare glad för honom sörjde jag inte! Hela showen blev komplett när Matte gjorde ett inhopp i bar överkropp, då skrek jag till fast jag lovat mig själv att inte skrika. Dock inte ett vrål utan mer som ett jubelskrik. Jaja, lite pinsam var jag nog men som tur väl e var det bara min underbara vän Annika som hörde det :-)
Efter showen var man på så glatt humör så dom har verkligen lyckats med den!!! Dock hade jag såååå ont att jag knappt kunde ta mig upp ur stolen eller gå ner för läktaren. Foglossning är inte glamour...!
Nere i foajen gick jag och tog en autograf av Andreas och fick då också en liten kram, minst sagt glädjande trots mina minskade tankar om honom. Men det skulle sedan tryckas bort när vi fick syn på mannen med stort M, Mikael Tornving...!!! Vilken kille! Först gick Lise fram och fick den perfekta bilden på dom två, lyckost! Sedan gick jag och Petra fram till honom och fick ta en bild med han mellan oss. Utan tvekan kvällens höjdpunkt! Och som tur väl e började Lise fippla med kameran så vi fick stå lite extra med hans armar runt oss. Efter bilden var tagen fick jag till på köpet en egen kram, så mysigt. Ja, kvällen slutade alltså kanon men ännu bätte skulle det bli... När jag kom hem sedan var min underbara make hemma och mötte mig. Helt obeskrivligt varje gång jag ser honom, jag är så lyckligt lottad! Trots min nya idol Mikael och alla andra, slår han alla med hästlängder - min make :-)!


Kommentarer
Postat av: Lise

Vilken underbar kväll vi hade! Super trevligt! Tack igen min vän! Kramar

2009-11-14 @ 21:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0