VVSJ

Ja, denna överraskningsresa blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Tack vare det hemska företaget SJ!!! Fy, för dom! Har gått med i en ny klubb; VVSJ (Våga vägra SJ)
Jag ringde SJ för ett tag sedan och pratade med en trevlig tjej (tyckte jag då) och bokade vår överraskningsresa. Jag bokade 1a klass med bord. För att sitta länge på ett tåg utan bord eller att få sitta tillsammans fungerar inte för oss eller lille Neo. Jag hade så sett fram emot att vi skulle kunna slappna av på ett tåg och att kunna sträcka på benen när man vill. Neo skulle ju få åka för första gången. Men nu blev det inte så :-(
Jag bokade avgång kl 11.38 och allt verkade bli så bra. Rolf skulle hämta oss hemma och köra oss till tåget, en komplett överraskning. När jag sedan hämtade biljetterna igår (tur jag gjorde det fast tjejen föreslog att jag skulle hämta dom precis innan avgång) stod det fel avgång. Stod att vi skulle åka kl 8.38... iof tur det för då upptäcktes det andra felet. För när jag skulle be dom fixa till den avgången jag beställt upptäckte en kille på SJ att det inte alls var plats med bord utan efter varandra som busssäten... Lita på att jag blev hysteriskt irriterad. Han bad om ursäkt flera gånger men han kunde inte göra något utan jag fick ringa kundtjänst vilket jag gjorde. Dom letade förtvivlat efter platser med bord som jag beställt men hittade inget heller. Dom hänvisade till Öresundstågen i Danmark så jag ringde till Danmark istället. Dom var varken serviceinriktade eller trevliga! Men till slut fick jag fram att det inte finns några platser på tåget med bord... Ännu mer irriterad ringde jag tillbaka till SJ kundtjänst. Frågan är ju, Hur kan en tjänsteman inom ett sånt företag ljuga en rakt upp i öronen!!! När jag bokade satt hon och förklarade hur vi skulle sitta runt bordet etc och jag litade såklart på henne. Det var det jag trodde personlig service skulle ge en, ärlighet och rätt hjälp men oj va jag hade fel! Hon satt och beskrev en bokning i detalj för mig som inte ens fanns att erbjuda. Visst jag får tillbaka alla pengarna men det är inte det det handlar om, detta skulle ju vara starten på vår mysiga överraskningshelg men nu blev det bara så fel. Neo har pratat flera dagar om att vi skulle åka tåg och nu blev det inte så. Visst, han kom över det snabbt men men, inte kul ändå.
Så... vi fick ta vår trogna UJFan och köra istället. Visst finns det fördelar med det men jag hade ju tänkt ett annat sätt. Men nu fick det bli så och överraskningshelgen är än så länge perfekt ändå :-).
Men, jag har lärt mig en viktig läxa, inte lita på SJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0